Цели два дни бившият топ коафьор Дим Дуков прекара в изкуствена кома, но той излезе от нея. Близки на Дуков споделиха, че настоящия епископ вече е по-добре и състоянието му е стабилно.

Припомняме ви, че Дуков влезе преди няколко дни в болница за операция на стомаха, която за малко да се окаже фатална за него. Един от най-близките приятели на Дим Дуков Камен Воденичаров не криеше, че е изключително притеснен за епископа. Свещенослужителят претърпя три интервенции като след операцията изпадна в тежка кома и лекарите не смееха да дадат надежди за живота му.

''Преплитането на червата е вторична причина за състоянието, преди това му оперираха коремната стена'', коментира вчера състоянието му Камен Воденичаров. Актьорът сподели, че Дуков е влязъл планирано в болницата, но заради появилите се усложнения едва не си отишъл преждевременно, пише kliuki.bg.

За щастие в крайна сметка лекарите успели да стабилизират състоянието на Дим Дуков и той излязъл от комата. Медицинският екип дори вече е успокоил разстроеното семейство на Дуков, уверявайки ги, че той напълно ще се оправи. Засега не е известно кога епископът ще бъде изписан, но всички се надяват състоянието му бързо да се подобри и той да се оправи много скоро.