Ако гласувате в и изберете най-добрите технологични продукти на годината – смартфони, таблети, фотоапарати, телевизори и други, имате шанса да спечелите хибридния ултрабук Toshiba P30W. Избързахме ли? Добре, ще забавим темпото.

Можем да определим като технологичните „Оскари“, тъй като годишните награди за продукт на годината са именно това – битка между най-добрите технологични продукти, в която вие ще определите победителя. Традиционно най-оспорваната категория е „Смартфони“, където Samsung доминира през последните години, но този път спорът няма да е с iPhone. О, не. Тази битка е прехвърлена във „Фаблети“ – там, на бойното поле, където вие сте рефер, сили ще премерят Galaxy Note 4, Lenovo Vibe Z2 Pro, iPhone 6 Plus и още претенденти, които могат и да изненадат фаворитите. Тази година за първи път имаме и категория, посветена на т.нар. умни аксесоари.

Сигурни сме, че няма да ви бъде лесно да изберете, но ще направите правилния избор. А за него ще има и хубава награда – един от вас, гласувалите, ще стане собственик на хибридния ултрабук Toshiba P30W!

С него получавате гъвкавост на таблет и удобството на лаптоп. Дисплеят е сензорен IPS Full HD с интегриран светлинен сензор, процесорът е 2-ядрен Intel Core i5 от четвърто поколение, а корпусът е алуминиев. Звукът ще ви разтърси от високоговорителите harman/kardon, a батерията ще ви осигури 7 часа работа. Инициативата се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк.

Очакваме ви на , за да решите спора на технологиите и да грабнете страхотната награда – просто изберете.