Изключителен интерес предизвиква с появата си отново в афиша на Софийската опера и балет възстановката на мюзикъла за деца „Мечо Пух“.

Билетите на 15 ноември отдавна са изкупени, запитванията за места не спират.

Поради тази причина представленията на 16 и 17 ноември от 11.00 часа ще се играят на голяма сцена и в продажба вече са пуснати допълнително билети на касата на театъра.

„Мечо Пух“ е мюзикъл за деца по едноименната повест на А. А. Милн. Автор на музиката е Андрей Дреников, либретото е на Юлия Кръстева, стиховете са на Нина Сивинова, Андрей Дреников и Юлия Кръстева.

Диригент на постановката е Стефан Недялков, режисьор Юлия Кръстева, сценограф Борян Белчев, художник на костюмите – Християна Михалева, а хореограф – Вероника Ценкова.

В ролята на Мечо Пух зрителите ще видят Николай Павлов, в ролята на Зайо – Елена Стоянова и Надя Колева, в ролята на Прасчо – Силвана Пръвчева, в ролята на Бухала – Пламен Папазиков, в ролята на Йори – Ваньо Димитров, в ролята на Кенга – Анна Гавраилова, в ролята на Бебето Ру – Кристина Малюкова.

Участва оркестър на Софийската опера и балет и деца от балетна школа „Силует“ с директор Вероника Ценкова.

Билети за представленията  а „Мечо Пух“ се продават на цени от 8 лв. (и за деца, и за възрастни) на касата на Софийската опера и  балет, ул. „Врабча“ 1.

Допълнителните билети за представленията на 16 и 17 ноември на голяма сцена вече са пуснати в продажба.