С наближаването на появата на детето на принц Хари и Меган Маркъл започват и спекулациите с това как ще се казва детето. Все още херцозите на Съсекс не са обявили дори пола на първия си наследник, затова и се смята, че ако е момиче ще се казва Даяна, а ако е момче – Артър, предаде Ройтерс.

Появяват се и спекулации с пола и теглото на детето, както и точната дата и мястото на раждането. Наследникът им ще е седмият по реда на унаследяването на британския престол, пише tialoto.bg.

Колко струва гардероба на Меган Маркъл?

„Даяна е първото от 10-те имена, тук няма изненади“, казва Рупърт Адамс – говорител на букмейкърската кантора „Уилям Хил“. „Но отскоро има предположения, че може и да е Виктория, хората харесват и това име.“ Друга възможност са Грейс и Алис – имената, от които се смяташе, че херцозите на Кеймбридж ще изберат едно за третото си дете – принц Луи, ако то беше момиче.

Алис се казва майката на принц Филип – съпругът на кралица Елизабет II. Освен Артър, от мъжките имена с най-много залози са Джеймс и Едуард. Внукът на британската кралица Хари и неговата американска съпруга, които сключиха брак през май, съобщиха през октомври, че през пролетта очакват първото си дете.

През януари Меган каза, че е бременна в шестия месец, но не разкри пола на детето. По данни на „Уилям Хил“, повечето хора смятат, че то ще бъде от женски пол. Туристи и минувачи край Бъкингамския дворец също изказаха своите предпочитания:„Обзалагам се, че ще е момиче, ще се казва Виктория и ще ѝ казваме Тори“, сподели Сара Оуънс. „Мери – въпреки че звучи много старомодно, то съчетава Меган и Хари“, казва Дани Ма.