Спенс: Пловдивски бизнесмен е мераклия да осинови сина ми

19 януари 2021 | 12:57
Прочетена
1905
 

След като Hotnews.bg публикува информацията за съдебното дело между Спенс и бившата му, музикантът написа отворено писмо, в което обяснява своята гледна точка за раздялата и отношенията със сина си:
Дълго време мълчах, преглъщах и търпях, по мой адрес да се излива помия, да се говорят неистини, откровени лъжи. Водеше ме единствено фактът, че съм баща на три деца и когато си баща, това освен най-голямото щастие на света е и огромна отговорност. Но нещата вече преминаха добрия тон.... Едни хора ми казаха, че Спенс е “най-лошият” човек на света. Оказва се много лесно да се скриеш зад това и да раздаваш квалификации, пропускайки важните детайли. А всички ние знаем, че дяволът се крие именно в тях. Когато хулиш и разпространяваш неистини или когато удобно, и с лекота ги превръщаш в “пасквилчета” по мой адрес и когато децата ти ги четат, е редно и моят глас да бъде чут.

Действително, спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея “домашно насилие”, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно. Удобно премълчано от нея беше обстоятелството, че предмет на делото е “вербално насилие”, изречени думи, фрази, рапиране, които дори не са адресирани до нея, а не физическо посегателство. И когато разпространяваш наляво и надясно, че съдят Спенс за “домашно насилие”, и когато той има деца не само от теб, е редно или поне възпитанието го изисква, да бъде направено това дребно уточнение.

Всъщност, целта на повдигнатия от г-жа Вълчева правен спор, бе да бъда дискредитиран, злепоставен, да бъде формирано погрешно обществено мнение за мен и по този начин да бъда уязвен и поставен в немилост, в последващия съдебен процес, отново заведен от нея. Предмет на този спор е упражняването на родителските права за малкият ни син – Максим Найденов, въпреки че аз не никога не съм оспорвал, това майката да ги упражнява, а единственото за което съм настоявал е да имам осигурен контакт с детето, за да запазим и поддържаме силната връзка помежду ни. Целта е ясна – да бъда тотално очернен, да бъде изкаран “лош” и тотално “непригоден” родител.

Да бъдат силно ограничени, дори изобщо забранени контактите ми със сина ми. Пределно ми е ясно, и като отговорен баща съзнавам, че дете на 3 годишна възраст има нужда много повече от майка си и аз не го оспорвам. Все пак повече от всичко искам синът ми да е щастлив. Удобно забравено от г-жа Вълчева е и обстоятелството, че когато бяхме в добри отношения, аз взимах Максим и прекарвахме време само двамата и се грижех почти изцяло за него. Сега да се твърди, че съм “най-черният” на света и да ми се дават само за по 2 часа да видя детето си през деня и то в присъствието й, и когато е в разположение на духа, е меко казано неприемливо за мен. Още повече, когато това се случва веднъж на два – три месеца. Услужливо не се споменава името на новия й авер – пловдивският бизнесмен Веселин Кавръков. И за да е ясна цялата картинка, искам да попитам: Вярно ли е, че г –жа Вълчева се премести в гр. Пловдив през м.май 2020 год., а съпругата му е починала януари същата година? Както и вярно ли е, че е мераклия да осинови сина ми?

Във връзка с местоживеенето ми. На мен, както и на широката аудитория не ни стана ясно, къде живея аз? Приютен ли съм от настоящата си приятелка /41 годишна/ или пък обитавам къщата, която г-жа Вълчева ми е купила за 50 000 лв.? Отново, едно малко уточнение. Към ден днешен, тази къща, която при покупката беше една руина, струва двойно повече, благодарение единствено и само на мен, на непрестанния ми труд през последните 3 години, материалите, които вложих там.

Между впрочем всички съседи ще потвърдят това. Така че, като собственик на ½ идеална част, инвестицията на г –жа Вълчева е защитена. Отделно от това, макар къщата да е закупена с кредит изтеглен на името на бившата ми, същият изплащам аз и в размер по – голям от следващата ми се половина. Всичко това, тя отново удобно премълчава от всички Вас.

Уважавам журналистиката, когато тя е обективна, затова няма да падам на нивото на поръчковите журналисти. Но само едно искам да попитам тези хора, когато считаш себе си за професионалист, обективно търсещ истината, не следва ли да се потърси и другата гледна точка на нещата? Не следва ли да се опиташ да провериш “подхвърлящата” ти се злонамерена информация от няколко различни източника и подплатена ли е с нещо?

Вярно ли е, че майката на г – жа Вълчева е Павлина Живкова – известен и ерудиран журналист, пишещ за сериозни издания? Или просто на колегиална основа, сляпо ще преповториш неистини, с угрозата да си забравил, че колкото пъти да изречеш една лъжа, тя никога няма да се превърне в истина! Едно е почти сигурно, когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба купен с любов от мен за сина ми , няма да как да успокоиш съвестта си, и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда...

И тъй като смятам, че заиграването с толкова деликатни въпроси не е в интерес на децата ми, най – вече за 3 год. Максим, ще кажа едно. За най-голямо съжаление на г-жа Вълчева и семейството й, която между впрочем уважавам и към която имам добро отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов. За правото да бъда в живота му и той да ме познава, въпреки щенията на майка му, искам да расте с обичта и закрилата на по – големите си брат и сестра. Ще се боря и съм готов да платя всяка цена, в това число достойнството ми да не бъде пощадено, дори да няма пощада и за най – близките ми хора!

За финал, искам да кажа, че интрото на първия ми албум “По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката, слушайте албума на Спеснята” е по-актуално от всякога! Задръжте рестото, както и скрийншотовете. И не забравяйте, че злобата кара човек да кашля, а когато кашляш, те свалят от самолета... помниш ли?

Автор / Източник:

HotNews.bg

Свързани новини

Коментари

Иван
26 януари 2021 | 13:44

Тоя пък, с неговия цирк, дето го разиграва, що не се скрие някъде???

...
20 януари 2021 | 02:39

И слава богу,че иначе детето ше умре от глад при наркомнизирания си стиснат и параноясал баща...

Пазибоже
19 януари 2021 | 22:46

Жалък старец

:)
19 януари 2021 | 21:23

Брат, засрами се. Правеше някога хубава музика. Съвсем ти се е изпържил мозъка. Като долна кифла се държиш. Отвсякъде прозира ТВОЯТА истина, че е това. А ИСТИНСКАТА истина само жена ти и детето ти я знаят. За кво живееш, брат? Вземи, спри се.

Да бе да
19 януари 2021 | 20:38

Само по себе си звучи абсурдно. Някой да ти осинови детето. Струва ми се манипулирана информация и извадена от контекста. Като гледам жената ти казва "като не искаш да се грижиш". Яено не се грижиш за синаси. Ами да си го беше гледал бе. Като гледам и жена ти не е за изтърване. Ако не ти, друг ще ги гледа. И не виждам нищо нередно в това, че жена му е починала 5 месеца по-рано. Ама пък не е редно ти да си с друга, докато тя ражда. Ако беше политик, щеше да си политически труп. Сега си просто труп.

Кой беше ти?
19 януари 2021 | 17:29

Тоя пък кой още го помни. Ревлив, сополив рапъроподобен червей.

Галина
19 януари 2021 | 15:31

"Баща на три деца"? Ама наистина ли? Може, ама майките им го гледат. Защо не живееш с нито една от жените си? За малко да пусна една сълза. Ти не си мъж! Ти си бездръбрачно!

Мариана
19 януари 2021 | 15:23

Тия неграмотни ли са,как пишат,не им се разбира нищо,а и коментиращите също!

мишок
19 януари 2021 | 15:07

чичето е превъртел. 3 деца от две жени. ама верно ли? и сигуро жените са му криви. от години го познавам тоя, задиряше жена ми като първат му жена беше бременна. мишок!

Хаштаг мъжка ковра
19 януари 2021 | 14:53

Тоя съвсем е откачил. Обиждал я, тормозил я, с кредит я набутал, детето си зарязал да тича по коври. И накрая се опитва да се искара светец. Чичо спенс за смях стана.

Христо Иванов
19 януари 2021 | 14:53

Няма как да не заема страна, след като от години познавам Петра, а Спенс само задочно , но съдейки по двете зарязани от него дами, три деца и синини по едната от тях, мисля, че по-добре е да не излиза с интервюта и споделяне на лична кореспонденция. Доста долно, немъжко и супер тъжно. Жалко за Максим - Петра е силна жена и ще се справи. Убеден съм. Надявам се само, цената на джойна да не се вдигне много, че да си плаща поне издръжката.

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Райна секси в сауната

Певицата релаксира в изрязан бански

Голата Джулка го отнесе

Плейбойката показа дупарата

Джей Ло ни смая по бански

51-годишната актриса знае как да позира

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Ето го прочутият апартамент на Петканови

Новият имот вече почти обзаведен

Щерката на Фатик заби мъжа на адреналинка

Александра палува с Мони Георгиев в Занзибар

Ковид убил танцьора Наско от "България търси талант"

Помагат на танцовата школа във Велинград

Ицо Хазарта с бебе-мартеничка

Стана женски татко за трети път

Последният танц на Атанас разплака България

Момчето не доживя да се види в "България търси талант"

Зейнеб призна, че е омъжена

Телевизионерката в прекрасни отношения със свекъра и свекървата

Саня Борисова: Сама съм

Актрисата се е посветила на театъра и модата

Надя от "Елит" чака първа рожба

Бившата на Андрей Арнаудов живее със сценарист на Слави

Мис България заряза дядото

Радинела Чушева в Дубай с млад нашенец

Даяна от „Фермата“ се събра с бившия

Връзката й с баскетболиста К. Ставрев е от три години на приливи и отливи

Бахаров: Мога да се сърдя само на себе си

Актьорът се надява да излезе от лошия си период

Синът на Диляна Попова на училище в Африка (Видео )

Моделката е като Анджелина Джоли

Втора смърт в семейството на Лео Бианки за 10 дни

Кулинарят се ваксинира срешу ковид

Дони и Нети показаха сладката си дъщеричка (снимки)

Малката има две различни на цвят очи

Тв и Риалити

Миро и Орлин Павлов отиват на Луната без пари

Наплив от желаещи да станат астронавти

Биляна Гавазова с по-голяма заплата от новия си

Журналистката отлага второто дете

Марина Цекова проговори за заместника на Хекимян

"За мен Злати е бил и ще бъде най-добрият", категорична е тя

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Фънки дължи пари

Потърпевши се оплакаха, че не могат да си вземат парите от билети

Синът на Ваня Костова с нова жена

Щастлив след раздялата със Стефания

Виж още от Издънки

Култура

Fashionista

Никол Кидман с тоалет бродиран 425 часа

Актрисата шеметна на Златните глобуси

Елизабет Методиева разкри своята приказна история

Как от обикновено момиче стана кралица на красотата

Rifle, сбогом!

Култовата марка за дънкови облекла фалира

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.