Близки на баскитариста били сериозно притеснени от депресията в която е изпаднал Годжи, след като танцьорката Станислава го заряза. Станислава и Годжи имали връка повече от три години. Пазели връзката си в тайна от медиите. Живеели под един покрив.

Децата на Годжи приемали Станислава и не създавали проблеми на двойката. Годжи приемал балерината като съпруга. Крояли с танцьорката планове за брак. Характерите на Годжи и Станислава били коренно различни, но в началото на връзката това не им пречило.

Няколко месеца преди настъпването на Новата година балерината започнала все по-често да излиза с познати и да джитка из заведенията, докато Годжи си стоял в къщи. Докато младото му гадже куфеело и флиртувало с млади мъже по дискотеките Годжи предпочитал домашния уют с чаша уиски в ръка.

Станислава е дъщеря на станалия печално известен с това, че разкри темата по български език и литература за матурите. Гафът беше голям, бащата на танцьорката уволнен. Изчакала да затихне шума около издънката на баща й Станислава зарязала Годжи.

По празниците Годжи се чувствал много самотен и потиснат. Колегите му не можели да го познаят. Коренно се променил. Нямало я оная дяволита усмивка, закачките с колегите. Годжи ходел с увесен нос и не говорил много. Периодично се виждал с участничката от ''Гласът на България'' Роксана. От време на време излизали за по питие, но нищо сериозно нямало между тях. Излизали като дружки.

Колегите от шоуто се чудили какво да направят за да го изкарат от тоталната депресия. Всеизвестно било, че Годжи е почитател на хубавите жени, пише skandalno.net. В стремежа си да му помогнат близки го запознали с няколко засукани мадами, но Годжи въобще не ги е отразил. Колегите се обвинявали един друг, че не можели да намерят подходящата жена за баскитариста. Близък до екипа на шоуто сподели, че сега музикантите от бенда трескаво се оглеждали за дама която да стопли разбитото сърце на баскитариста.