На 19 май принц Хари и Меган Маркъл ще си кажат съдбовното "Да" и обещаха една не толкова традиционна сватба. Както е известно за сватбата на бъдещия крал на Великобритания принц Уилям и Кейт Мидълтън традицията задължаваше да бъдат поканени лидери и ръководители от цял свят.

Принц Хари не е директен наследник на короната и затова избра по-дискретна сватба. Но една нова информация опровергава плановете му. Дали наистина Spice Girls ще се изявят на сватбата? В петък Мел Би, Мел Си, Ема, Джери и Виктория изненадаха милионите си фенове, като публикуваха в Instagram няколко снимки на всички заедно, намеквайки, че групата се събира след повече от 20 години. И ако за момента те нищо не потвърждават, тяхна снимка с бившия им мениджър Саймън Фулър потвърждава слуховете.

Говори се за голямо световно турне. Ами ако това турне започне с концерт, който да отпразнува сватбата на Хари и Меган? Това поне съобщава The Sun, като се позовава на източник близък до групата. Според него идеята е на Джери Халиуел. 

"Джери каза, че кралската сватба ще бъде едно прекрасно предизвикателство и че те трябва да поискат да се изявят там". Още повече, че Меган Маркъл е била голям почитател на групата през 90-те години на миналия век. Изборът е смислен, като се има предвид, че принц Хари познава групата още от тийнейджърските си години. Днес той е в много близки отношения с Дейвид и Виктория Бекъм. Дали ще имаме привилегията да видим Spice Girls на кралската сватба, отговорът ще е ясен след някой и друг месец.