Поп изпълнителят и поет Папи Ханс, който като цяло афишира връзки с представителки на нежния пол, изненадващо се появи на вечеря в компанията на една от най-коментираните светски персони у нас, известни с гей наклонностите си. Източници на HotNews разказаха, че миналата вечер екс-гаджето на Дара е бил на сладка раздумка с не друг, а самият Азис. Двамата решиха да се възползват от първите дни след отпадането на карантинните мерки и да излязат на заведение.

Двамата споделяли единствено своята компания, като похапвали пица и салати в заведението на Лео Бианки, което се намира в близост до тенис кортовете на сестри Малееви. През цялото време те се смеели на шегите си и сладко си приказвали до късните часове. В заведението нямало много хора и това спомогнало за по-голямо уединение, коментират клиенти на пицарията.

Каква е причината Папи и Азис да са си близки, все още не знаем. Възможно е да подготвят общ проект, но няма да се изненадаме ако споделят и приятелство. "Васил обича да се обгражда с актуалните на деня. Папи също обича взаимната изгода, така че нищо чудно да спретнат някой дует", шушукат в средите.