Иван и Андрей слизат от екран за лятото и не се знае дали на есен изобщо ще присъстват в програмната схема на Нова телевизия.

Говори се, че шефовете на медията са решили да направят голяма чистка на продукциите и нищо чудно вечерното шоу на “опосумите” на изгори.

Още повече Иван и Андрей бяха под закрилата на програмната директорка Олга Лозанова, а след нейното “напускане” вече не могат да се похвалят с протекции.

Странен е и фактът, че докато предаването им “почива”, магарето Марк О'Селски и ще продължава да вилнее на екран, а на мястото на Иван и Андрей ще се излъчва сериал.

Според слуховете шоуто било свалено заради нисък рейтинг, но от телевизията са категорични, че то се гледа достатъчно, каквото и да означава това....

В медийните среди пък шушукат, че двамата водещи сами се оттеглили в почивка, тъй като обмисляли да правят чисто нов комедиен сериал.

Засега сценарият на епизодите е тайна, но се говори, че лентата ще бъде в отговор на "Столичани в повече".

Заедно с историите за ситкома обаче Иван и Андрей ще се насочат и към патриотичните предавания.

В студията на Нова усилено се говори, че те ще стоят зад нова мегапродукция.

Най-вероятно става дума за музикалното риалити “Х-Фактор”, което ще тръгне след броени месеци.

Според мълвата твърде е възможно двамата да се откажат от вечерното си шоу, тъй като новите проекти ще погълнат изцяло времето им, пише blitz.bg.

Снимки: Нова тв