Николаос Цитиридис може да изчезне от телевизионния екран толкова внезапно и неочаквано, колкото се появи преди 9 месеца. Шоуто на младия грък се оказало твърде скъпо за кризисните условия, в които в момента се произвежда. Цитиридис не оправдал очакванията за грандиозен рейтинг, а интересът към предаването ставал все по-рехав.

Ръководството на bTV умувало дали да не спре “Шоуто на Николаос Цитиридис” след края на тв сезона, а дотогава предаванията щели да бъдат разредени и сведени до едно издание седмично. Най-благоприятният сценарий за гърка било шоуто му да се излъчва в края на седмицата, най-вероятно в петък, който по традиция е запазен за комедийни програми и сериали. Преди години по същия начин тръгна и шоуто на Любо Нейков – “Комиците”, и просъществува завидно дълго в ефира на частния канал.

За разлика от Цитиридис обаче, то заложи на много популярни лица, които сами по себе си бяха гарант за рейтинг. Докато наследникът на Слави Трифонов не оправда огромните очаквания, с които бе натоварен, пише “Уикенд”.