Списание „W” предлага на света рядък шанс за зърване вътре в домовете на някои от най-легендарните американски семейства в серия от поразяващи, лични портрети.

Фотосесията ще бъде публикувана в семейния брой на списанието, което ще бъде на пазара през декември, пише "Дейли Мейл".

Броят съдържа различни семейства на знаменитости от света на шоубизнеса, музиката, модата и изкуството – Катрин Хейгъл, Миранда Кер, Джена Джеймисън, Мадона, Джеф Куунс и Бела Фройд.

Към портретите има и проницателни интервюта с всеки от членовете за това как те определят семейството в наши дни и връзките, от които са щастливи с най-близките и най-скъпите си хора.

Катрин Хейгъл краси корицата с удивителна снимка, в която държи красивата си осиновена дъщеря Налей, увита в бял шифон.

Излъчваща много обаяние, облякла черна рокля без презрамки, актрисата изглежда великолепно с дългата си руса коса, която пада на нежни вълни.



*Красивата осиновена дъщеря на Хейгъл, Налей, прави модния си дебют с поразителна снимка на корицата на декемврийския брой на списание „W”

В списанието Хейгъл позира и в чернобял семеен портрет с двегодишната Налей, майка си Нанси, сестра й Мег, племенниците Джейк и Джейсън и племенницата Медисън.



*Представяне на семейство Хейгъл: Катрин позира заедно с Налей, майка си Нанси, племенниците й Джейк и Джейсън, племенницата Медисън и сестра й Мег

31-годишната актриса говори за това как е осиновила Налей, която е родена в Южна Корея с вроден сърдечен порок, който бе излекуван с операция преди да бъде отведена в Щатите от Хейгъл и съпругът й музикант миналия септември.

Хейгъл твърдеше, че винаги е знаела, че ще осинови дете от Корея, защото сестра й е осиновена от там.

Актрисата от филми за възрастни Джена Джеймисън не е човек, който бихте асоциирали с любяща майка.

37-годишната милионерка, която сама е натрупала парите си позира с прекрасните си близнаци от връзката й със звездата от UFC Тито Ортиз Джеси и Джърни.

Но изглежда, че Джеймисън се е заела с майчинството със същия подтик и отдаденост с какъвто направи кариера като най-известната и най-богата порноактриса в историята.

Красивата актриса сподели, че е напуснала порно индустрията завинаги и дори е продала два от най-известните си активи.

„Напуснах в момента, в който реших, че искам да имам деца,” казва тя за списание „W”. „Няма да се появя дори на корицата на Maxim.”

Тя продължава да говори, споделяйки, че е била много изненадана от това, че я бива в кърменето след четири операции за имплантанти, от които последните бяха махнати.



*Най-трудната й роля: Джена Джеймисън позира с двамата си красиви близнаци Джеси и Джърни от връзката й с шампиона от Ultimate Fighting Тито Ортиз и твърди, че е напуснала индустрията завинаги

Мадона позира за серия снимки с първата си рожба, дъщеря и бизнес партньор – Лурдес.

52-годишната певица разкрива, че макар и да не е най-обичания тип майка на света, тя все още дава съвети на 14-годишната си дъщеря дори когато става въпрос за облеклото й.

„Имаме правила,” настоява Мадона. „Винаги може да носи грим когато отива на купони и специални събития. И както знаете, винаги има малко обсъждане за това колко е къса полата... или колко е голямо деколтето.”

„И винаги й казвам: „Ти да не искаш всеки да зяпа гърдите ти или искаш да те заговарят.”



*Майка и дете: Мадона позира с първото си дете, 14-годишната Лурдес от връзката й с танцьора Карлос Леон 

Моделът на Victoria's Secret Миранда Кер очевидно е нова в майчинството и дори не е родила още детето, което чака от съпруга си актьор Орландо Блум.

27-годишната жена гордо показва нарастващия си корем на красива черно-бяла снимка и споделя, че въпреки сравнително младата си възраст тя е готова да стане майка. „За мен семейството е животът,” казва австралийката. „Решението да създам такова не беше трудно.”



*Бъдещата майка-модел: Манекенката на Victoria Secret Миранда Керр показва нарастващия си корем и споделя, че е съвсем готова да се отдаде на майчинството и напълно нов живот заедно със съпруга си Орландо Блум

Тя също казва, че въпреки, че е на върха на кариерата си като модел тя е съгласна да се откаже докато е в апогея си: „Кариерата ми е чудесна, но тя не е живота ми”, казва тя. „Не се чувствам задължена да се върна на работа.”

Що се отнася до бъдещето, Кер има простичък план: „В него влиза един хамак, зеленчукова градина и къща със слънчеви батерии. И се надявам накрая да го реализирам.”

32-годишният RnB изпълнител Ъшър е суперзвезда мултимилионер, с платинени албуми и световна слава, но най-гордото му постижение досега са двамата му сина от краткия му брак с бившата му съпруга Тамека Фостър.

Ъшър позира със синовете си на поредица от отпускащи снимки в градината, където духа сапунени балончета и играе с децата.

„Страстта между мъжа и жената не може да се сравнява с чувството, което изпитваш когато имаш деца”, твърди очевидно отдадения баща пред списание „W”. „Никога не съм изпитвал това, което децата ми ми помогнаха да изпитам.”



*Баща суперзвезда: Ъшър си играе на щастливо семейство с двамата си сина от връзката си с вече бившата си съпруга и разказва как бащинството е променило живота му

Ъшър, който също има попечителство споделя как това да си баща е променило дори най-малките неща в живота му.

„Светът ми преди, беше малко като света на рок звезда,” казва той. „Всичко се променя когато имаш къща пригодена за деца – избора ти на мебели, на коли. Ставаш много по-съобразителен или поне с мен стана така.”