Циганката Пенка, която драпа за „Мис България", много се хвали с тайнствения си спонсор, но пази в тайна, че 58-годишният чичко, който я издържа, всъщност е импотентен.

Човекът от години бил абсолютно безсилен в леглото и за да го скрие, решил да си намери младо гадже, с което да се перчи в квартала.

Хитрата ромка остави всички в шоуто да си мислят, че има връзка с богат и важен бизнесмен. Нейният човек далеч не е толкова голяма клечка, за каквато държанката му го представя, пише ''Всеки ден''. Той е най-обикновен квартален велможа, който развива малък собствен бизнес. Човекът разполага с добри доходи, но в никакъв случай не може да се нарече богат.

Сексуалните проблеми, които имал, смачквали самочувствието му. За да ги прикрие, той решил, че има нужда от млада жена, с която да се показва пред хората. Пенка се съгласила да играе ролята на любовница, да се разхожда заедно с него в квартала и да се натиска с чичкото пред приятелите му. Често дори разказвала измислени истории за сексуалните им преживявания. Така всички мислели, че човекът е истински лъв в леглото. За да поддържа славата му, той плащал на циганката доста добре и й осигурявал покрив над главата, тъй като семейството й я е изоставило още когато била много малка.

Истината обаче е, че Пенка никога не е правила секс със своя спонсор. Тя спяла в стаята на сина му, който отдавна се бил изнесъл от дома на баща си.

19-годишната кандидатка за Мис почти не влизала в спалнята му, освен когато трябвало да я изчисти и подреди. В дома на благодетеля си била по-скоро икономка и прислужница, отколкото истинска любовница.