Пред ново изпитание е изправена Джулиана Гани, проучи Hotnews.bg. След дългия и мъчителен развод с бившия си мъж, сега тя трябва да доказва кой е баща на детето й. Според Семейния кодекс триста дни след развода бебето на води на бившия съпруг, при условие, че майката не е сключила нов брак.

Засега Джулката не е обявила, че е подписала втори път и затова с пълно право първият й мъж може да претендира, че е баща на детето. Според член 61, алинея 1: "Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на триста дни от неговото прекратяване". Според следващата алинея 2, "ако детето е родено преди да са изтекли триста дни от прекратяването на брака, но след като майката е встъпила в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак".

Гани се разведе след дълъг процес едва тази година, а вече е бременна в седмия месец, така че 300 дни, както изисква законът не са изтекли. Остава да видим дали тя ще подпише скоростно с Илиян Найденов, а според публикация в инстаграм двамата явно очакват момче, защото бъдещата майка е облечена в синьо.