Брюнетката Маги Бадер спечели "Мис Плеймейт".

Именно нейното име се спрягаше за евентуален победител, седмици преди самия конкурс.

Снощи тя бе избрана за новата плеймейтка. На официална церемония, в зала EFE на хотел "Маринела", сред общо 12 финалистки, Маги грабна лентата и чек за 20 000 лв.

Маги Бадер е на 24 години от София. Тя има син на 5 години. Въпреки че вече е майка, брюнетката показа едно от най-хубавите тела. Признава, че спортува активно.

В своята видео визитка тя сподели следното:

"Обичам обувки, дрехи, рокли, почивки. Обичам скъпите коли, нормално е. И аз карам скъпа кола - да ми отива. Аз съм "ЗА" силикона. Няма жена, която да не е "за" него или която да не се харесва и да не иска да се промени".



Сред гостите, в залата, бяха миналогодишната носителка на титлата "Мис Плеймейт" - Ася Капчикова, бизнесменът Слави Бинев, екс футболистът Славчо Тошев, водещият Наско Михайлов, плеймейтката Светлана Василева, бизнес дамата Петя Раева. Появи се и позабравеният риалити герои от "Островът на изкушението" - Филип.

В журито, което до последно се пазеше в тайна, бяха - Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, Джуджи, Мартин Карбовски, Жени Калканджиева, Ирина Папазова и Меги Каканашева - Мегз. Водещ бе Любо Дилов-син, който успя да впечатли гостите с премерен хумор и интелект.

"Лудият репортер" - Дани Петканов, веднага спечели дамите с широка усмивка... и с корона на главата. Той успя да размени и телефонния си номер с една от тях.

Любопитна подробност е, че една от водещите, заедно с Любо Дилов, беше екс приятелката на Дани - Алекс Богданска. Двамата обаче не се засякоха очи в очи.