Над 3 000 души припяваха If love was a crime заедно с Поли Генова по време на промоконцерти за „Евровизия” в Амстердам и Тел Авив.

Порасналият „бон-бон” закри шоуто в израелската столица снощи редом с може би най-големия си конкурент на предстоящия конкурс – руснака Сергей Лазарев. „Вярвам, че тази година ще имаме изненадващ победител в Евровизия и това ще е България и Поли Генова.” – с тези думи водещият на концерта Israel calling представи нашето момиче.

„Чувствам се невероятно от срещата с тази страхотна публика. Изключително съм щастлива от подкрепата, която получава нашата песен - това е голямо признание и добър знак за това какво ще се случи през месец май.” – заяви Поли, която беше поканена да направи и специален запис на песента в най-популярната интернет телевизия на Израел - Wall.

В промоционалната изява на „Евровизия” в Тел Авив се включиха представители на общо 20 държави. По рано през деня, въпреки дъждовното време, участниците засадиха заедно гора от дръвчета, посветена на престижния музикален форум. В следващите години тя ще порасне на хълм близо до столицата, станал жертва преди време от пожар. Последният промоконцерт, в който ще участва Поли, предстои на 17-ти април в Лондон.