Делото за изнасилване срещу Кристиано Роналдо бе тихомълком прекратено. То бе заведено от американката Катрин Майорга, която твърдеше, че е станала жертва на сексуално посегателство от страна на португалската звезда в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009 година. Агенция Bloomberg съобщи, че преди месец защитата доброволно е оттеглила обвиненията си.

Припомняме, че скандалът се разрази през септември миналата година, когато Майорга реши да възобнови случая и да повдигне обвинение срещу Кристиано. Тя заяви, че по времето, когато се е случило предполагаемото изнасилване, е била принудена да подпише споразумение за неразкриване на информацията от адвокатите на Роналдо. Медиите посочиха и сумата за мълчанието й - 375 000 долара.

Не ясно дали сега Майорга е постигнато ново извънсъдебно споразумение с футболиста. По думите на Катрин въпросното изнасилване се случило на 13 юни 2009 година, ден след като медиите спипаха Кристиано да купонясва с Парис Хилтън в клуб в Лос Анджелис. Часове по-късно гръмна новината, че Роналдо е приел офертата на Реал Мадрид.

източник: Спортал