Преглеждайки Instagram страницата на една от най-известните дами в България ни прави впечталение едно - всеки кадър е съпроводен с реклама на даден бранд. От дизайнерски дрехи и аксесоари до известни козметични марки и продукти за епилация или избелване на зъби - г-жа Лозанова е навсякъде.

Николета Лозанова превръща всяка марка в печеливша и благодарение на нейното име и лице тя се е превърнала в машина за правене на пари.

Да качваш снимки с вирнати крака, ближейки близалка, усмихвайки се и показвайки най-новите модели бански - изглежда това е формулата за успеха. Мама Николета се грижи за бъдещето си и това на нейната дъщеря Никол.

Сигурни сме, че тя взима достатъчно добри пари, за да рекламира дадена дреха или изкуствени мигли и не сме и предполагали, че към добре разработения бизнес ще включи и почти шестгодишната си дъщеря.

Никол надали има нещо против да се кипри в нови дрешки и да размята дългата си грива. Едно невинно детенце едва ли знае, че от това ще изкара пари и ще допринесе за семейния бюджет.

Е, изглежда и тати Валери Божинов е съгласен с първата работа на Никол.

Редно ли е според вас едно 6-годишно дете да работи от толкова ранна възраст?

 

@twinset_bulgaria

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on