Самочувствието на Луна винаги е било над постиженията й, за които сигурни сме, че и вие дълбоко се съмнявате. Затова, че славата й отдавна е отминала и хората просто я гледат, за да видят поредния сеир свидетелства факта, че в шоуто "Като две капки вода" тя просто е дъното.

Няма предаване от поредицата до момента, в което тя да не е на последно място в класирането, като затова "виновни" са не само журиращите Фънки, Юли Вергов и Хилда Казасян. Вотът на зрителите също винаги я поставя на мястото й с редовните 3 точки за Луна.

Уви обаче самочувствието на фурията, която бленунва да е президентша не рухва. Тя удържа фронта геройски и въпреки, че всеки път й натриват носа с ниски оценки, демонстрира с поведение своят несъществуващ разцвет в шоуто на Магърдич Халваджиян. Вместо да наведе глава, тя винаги е тази, която знае и говори повече от всички останали участници. Но в това да се прави на интересна, губи още повече каквито и да е симпатии на публиката. И не, че някои от образите й в предаването за имитации не бяха добри... Та в този ред на мисли се питаме: Луна, къде са ти феновете, за които ти толкова години усърдно ни втълпяваш, че съществуват и те подкрепят?