Турбофолк дива от съседна Сърбия иска да пее на ухо на Гришо. Теа Таирович дори се съгласява да изпълни парчето на Камелия „Луда по тебе”, което е любимо и на Новак Джокович.

Изкусителката, която е и последната дуетна половинка на трагично починалия Шабан Шаулич, признава, че не е фен на спорта, но за Димитров е чувала и знае песента на Камелия. И с удоволствие би я изпяла за него. „Разбира се, че ще го направя за Гришо, защо не! Пея всичко, което хората ме помолят”, признава красавицата, пише „България днес”.

В момента сръбкинята е свободна и не е решила, дали в бъдеще е готова да си потърси за мъж българин или сърбин. „Все още не съм опознала добре вашите мъже. Трудно ми е да определя кои са по-красиви”, казва още тя. И допълва, че в момента за нея е най-важна кариерата. „Истинската любов ще се появи отнякъде”, убедена е изпълнителката от Нови Сад.

Междувременно друга нейна колежка направо подлуди таблоидите, след като не отрече слухове за връзка с Димитров. Милица Павлович намекна, че между двамата наистина би могло да се случи нещо. „Радвам се, че ме искат за снаха и че съседната страна има хубаво мнение за някой от нашия регион. Чух обаче, че Григор е заразен, така че от потенциална среща и любов нищо няма да излезе засега. Той е бил с Никол Шерцингер? Е, не ме скарвайте с нея, обичам я”, бяха думите на Милица.

Припомняме ви, че Димитров се зарази с Covid-19 по време на визитата си в Сърбия, докато бе гост на турнира на своя приятел Джокович.