“Сърцето ми щеше да се пръсне от толкова много любов и внимание. За мен това са най-красивите подаръци и Ви благодаря безкрайно за тях“, това сподели Галена по повод на една от изненадите си за своя 34-и рожден ден. Дни преди празника си изпълнителката на Пайнер беше специален гост на една от най-известните сръбски телевизии, където заедно със своя дуетен партньор Миле Китич представиха общата си песен „Добре ли си?“.

От екипа на медиата направиха малък подарък към певицата - торта, а водещият на предаването пък се развълнува до такава степен, че призна на Галена в ефир, че именно тя е неговата любима певица. Сред най-емоционалните поздравления обаче се оказаха честитките от родния фен клуб на звездата: "Днес е денят, в който обединяваме цялата си позитивна енергия, за да честитим рождения ден на любимата на всички ни Галена. Скъпа Галена, днес е твоят специален ден, но искаме да знаеш, че сме до теб 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината - и винаги ще е така.

Нека заразяващата ти усмивка бъде на лицето ти непрекъснато и поводите да бъдеш в страхотно настроение да не спират. Пожелаваме ти да успяваш винаги да изненадваш себе си и устремеността, която носиш да те довежда до нови и нови върхове в кариерата и живота”.