Пословичната надпревара между иконите на балканската музика СЕСА и Драгана Миркович продължава с пълна сила. Този път разковничето между двете звезди се оказа класацията за най-добър летен хит в западната ни съседка.

Легендите, които ще зарадват българската публика с концерти в Арена Армеец - Миркович на 16 декември и СЕСА на 17 март 2017 г., в момента са на челните позиции в конкурса, оставайки зад гърба си изпълнители като Саша Ковачевич, Александра Прийович, Наташа Беклавац. Песните, които се борят за първото място, съответно са два от най-нови хитове на звездите - "Lepi moj" на Драгана и "Autogram" на СЕСА.

И двете парчета се радват на изключително голям интерес и за рекордно кратко време успяха да спечелят сърцата на всички почитатели на балканската музика. Коя от песните е по-слушана обаче ще разберем след броени дни на 25 август, когато ще приключи съревнованието и ще бъде обявен победителят.



BEST OF концертът на Драгана Миркович е на 16 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 50 лева.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 17 март 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

За всички фенове на CECA в Лондон концертът й е на 21 октомври в зала “Troxy” (http://www.troxy.co.uk/). Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 30 до 50 британски паунда и могат да бъдат закупени от официалния сайт на залата, в мрежата на Eventim в Англия и България.