Бориса Тютюнджиева си ляга с мъже за пари, хвърли бомбата в „Къртицата" по TV7 съквартирантът й от базата Емил Каменов.

Простоватият охранител очевидно знае много неща от близкото минало на моделката, но на този етап отказа да разкаже в подробности какви ги е вършила красавицата, за да не я злепоставя пред цяла България.

Вбесен от грозната женска сцена между Марина и Бориса, която докара самотната майка на две деца до нервен срив, Емил реши да разкаже за похожденията на Бориса зад кулисите на „Непобедимите 3".

„Като излезем оттук ще кажа как в началото на ноември 2013 г. русата госпожица дойде в един хотел, в колко часа през деня, по-точно през нощта, и кой й отвори вратата на апартамента. И колко пъти беше гонена преди това", каканижеше половинчати факти гардът, с което предизвика любопитството на всички участници.

С изгарящо любопитство как продължава историята, останалите от базата започнаха да разпитват огромния мъжага кой господин я е върнал от постелята си и по каква причина.



„Бяха я харесали, но тя беше прекалено нагла. Нямаше търпение да се набута под чаршафите и я гонеха. Не мога да кажа в ефир кой я натири, все пак някаква етика трябва да се спазва", каза Емил, намеквайки, че става дума за холивудска знаменитост, която има две огромни татуировки на гърдите.

Запознати веднага разконспирираха, че въпросният господин е не кой да е, а самият Силвестър Сталоун. Американската звезда на екшъна бе у нас точно по време на снимките на „Непобедимите 3", като очевидно Тютюнджиева е напъвала да му разкопчае дюкяна.

Припомняме, че близкото минало на Бориса е обвито в пълна тайнственост, именно заради желанието на моделката да не се разкриват подробности от похожденията й. Не един и двама източници разкриват, че в периода 2010-2012 година Бориса е била на пазара за плът, където се е пласира срещу 2000 лева на вечер.

Красавицата бръмчала като част от елитен каталог за ВИП проститутки, който не бил достъпен за всеки случаен, а само за заможни господа. Освен през сводник обаче Бориса чукала и на частно. Ходела по хитови чалготеки и знаейки кои са богаташите, сядала в скута им и успяла да си издейства чанта или чифт обувки срещу нощ, изпълнена със забавления, пише ''Всеки ден''.