Броени дни делят холивудския ас Силвестър Сталоун до завръщането му в една от култовите за кариерата му роли в киното – Рамбо. Екшън легендата ще кацне в София за снимките на петия филм от франчайза в края на тази седмица, съобщи „Монитор“, а докато не е зает с раздаването на справедливост с крошета пред камерата, актьорът ще разпуска с четка в ръка.

Да рисува е сред хобитата на Слай и той почти не пропуска възможност да сътвори някоя картина с маслени бои дори когато е на работна вълна.

Изнасилвач ли е Сталоун?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


След като стана традиция за световните звезди да водят и домашните си любимци на снимачните площадки в България (Джерард Бътлър, Скот Истууд и Орландо Блум са само последните примери за това), вероятно и Слай ще се наслади на престоя си у нас в компанията на четириногия си другар. Очаква се обаче той да има значително по-малко свободно време, тъй като освен като основно действащо лице на сета, той служи още и като сценарист на „Рамбо 5“. Според слуховете пък ще асистира и на Ейдриън Грюнберг в режисурата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


Сюжетът накратко ще се завърти около познатия ни до болка герой на Слай и премеждията да води нормален живот в ранчо в Аризона, докато се бори с посттравматичен стрес. Спокойното му ежедневие обаче се разклаща, след като негова близка приятелка го моли за помощ, тъй като внучката й е изчезнала по време на парти в Мексико. Оттам идва и нуждата от момичета с подобна визия. Героят на Слай веднага се заема със случая, а гърба му ще пази журналист, чиято сестра също е отвлечена. Клапата на „Рамбо 5“ щраква в София, но се очаква историята във филма да отведе Сталоун и на Побитите камъни край Варна. Камерата за продукцията ще се завърти още в Лондон и на Канарските острови.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


След като завърши работата си по лентата, актьорът няма да има време за дълга почивка преди отново да се завърне в страната, този път -за „Непобедимите 4“. Предполага се, че снимките към филма ще стартират следващия април, като освен него отново в София очакваме и Арнолд Шварценегер, с когото въртят и общ ресторантьорски бизнес отвъд океана. Към момента обаче присъствието на Терминатора в четвъртия филм от франчайза не е потвърдено. За сметка на това, още преди няколко месеца стана ясно, че в продукцията ще се завърне друг любимец на феновете на високоадреналинния жанр – Джейсън Стейтъм, който тъкмо стартира работа по спинофа на „Бързи и яростни“ - „Хобс и Шоу“.