Актьорът Станислав Яневски потвърди, че се е разделил с българската Барби. Той заяви, че Айджан Али е поредното момиче, с което не е успял да се разбере.

„Останахме си приятели. И с нея нещата не се получиха. Възрастовата граница изигра роля“, сподели Стан, пише blife.bg.

Той отново заяви, че е бил ядосан на журналистите, които веднага я определиха за Барби.

„Тя е натурална. Няма силикон, а просто като всяко момиче обича да си играе с фотошопа. Иска да изпъкне, добавя си разни работи“, обясни актьорът. Оплюха я, а тя е добро момиче“, добави още Яневски.

На въпроса: Защо сменя момичетата като носни кърпи, той заяви: „Не ги сменям! Всеки неуспешен опит се тълкува като все едно ги бройкам. Няма смисъл да си губя времето. Често се случва да се представят по един начин, а по-късно се оказват други. Не се получава просто. Нямаме разбирателство“, каза още Станислав.

''Аз съм по-сериозен и разни глупости, излизания, дискотеки, лазене по нервите с цел предизвикване на ревност не ми подхождат“, обясни още актьорът.

Мускулягата отказа да коментира раздялата си с танцьорката Вероника, с която имаха дълга връзка. „Имахме различни мисли, принципи. Не се разбрахме. Случиха се неприятни неща, но не ми се връща назад“, отсече Яневски, който добави, че засега е оставил любовта по течението. „Жените ми бяха приоритет, но нещата не се получават на този етап“, смята младокът.

Станислав коментира и честите атаки срещу журналистите и медиите. „Бяха ме ядосали. Много се спекулираше. След като разкъсаха Валери и Николета реших да дам откат и да не се показвам много“, разкри още той.

Станислав, който изигра Виктор Крум в култовия филм „Хари Потър“ отрече, че е лошо момче, въпреки вида си. „Аз съм отворен човек, подавам ръка на всеки“, призна Стан.

Актьорът разкри, че често получава предложения за участие в сериали, но мутренската му визия играе лоша шега. „Сега не снимам нищо. Имах срещи с продуценти, но не мога да вляза в типажа заради вида, който имам“, каза звездата. 28 – годишният актьор сподели, че се е отдал на спорта и всеки ден тренира във фитнес залата. „Почивка не съм имал през лятото. Тренирам без почивка“, заяви той пред камерата ни.

„Тайната е да ядеш и да даваш на тялото това, което иска, но да не прекаляваш“, даде съвет Стан.

Актьорът разкри, че е далеч от нощния живот на София. „Забавлявам се като всеки нормален човек. Далеч съм от алкохола,  наркотиците. Голямо удоволствие ми доставя да се кача на лифта и да отида на Витоша с приятели“, каза Яневски.