Известната американска певица и актриса Барбара Стрейзънд се развежда с Джеймс Бролин, а за това вина носи прелюбодетелката, канадската актриса със сръбско - хърватски корени Стана Катич.

Въпреки че няма доказателства, че между двамата е имало нещо повече от обикновен флирт Барбара обвини 73-годишния си съпруг в изневяра с 35 - годишната актриса Стана Катич.

Стрейзънд и Бролин сега са пред развод, твърдят чуждите медии. "Барбара се чувства предадена, защото Джеймс и заяви, че не иска повече да е в брак с нея. Нещата се влошиха когато до Барбара стигна информация, че съпругът й флиртува с героинята от известния сериал Касъл, Кейт Бекет. Освен това тя е научила и че Джеймс е изневерявал и на бившата си съпруга. Изглежда че въобще не познава мъжът, с когото е 15 години в брак", казва източник пожелал анонимност.



"Джеймс искаше само да се дистанцира от Барбара, но работата му в сериала Касъл, където Стана играе основна роля, само влоши нещата", уточнява още източникът. "Истината е че Джеймс само флиртуваше със Стана, той просто е такъв. Но Барбара се пита, какво ли още е имало? Джеймс непрекъснато хвалеше Стана, че е интелигентна, красива, че е удоволствие да се работи с нея. Когато Барбара го обвини, че й изневерява със Стана, той просто каза: не бъди смешна", разказва още източникът. Според източника Барбара и Джеймс се карат много, но най-вече заради обвинението в изневяра. "Бракът им се клати и по всичко изглежда, че разводът може да е едно от решенията", казва в заключение източникът, пише БГНЕС.