Най-разпознаваемата модна агенция в България Visages търси новия Fashion Idol. Съвсем скоро започва първият сезон на Fashion Idol/Професия: Toп Модел. В продължение на две седмици 10 момичета, посветени на мечтата си да бъдат професионални модели, ще преминат през 10 различни предизвикателства. Всеки епизод ще ги отвежда една стъпка по-близо до тяхната съкровена мечта – да станат следващия Fashion Idol.

Авторитетното жури в състав Жени Калканджиева, Борислав Сапунджиев-Урсула и Иво Аръков знае, че светът на модата не прощава, затова съдиите не са готови на компромиси. А залогът е много голям: рекламни договори на стойност 10 000 лв., участие в рекламна кампания на водещ търговски център, модна сесия за списание Elle, пътуване и срещи с водещи модни агенции в Милано.

Всяко момиче, готово да се включи в предизвикателството Fashion Idol, може да се регистрира на fashionidol@visages.net до 29.03.2019 г. Предварително одобрените кандидатки ще получат покана за кастинга , който ще се проведе на 30.03.2019 г. от 14 часа. Повече информация на visages.net.