Актьорът Станимир Гъмов е на път да излезе от финансова дупка, след като дълго време беше в медийно затишие и нямаше никакви ангажименти към телевизионни проекти. В театъра също не докарваше особен доход и положението му беше доста кризисно. Продуцентът Магърдич Халваджиян отново подаде ръка на театрала, въпреки че преди повече от две години го издъни в проекта "И аз го мога", където беше водещ и системно се появяваше подпийнал преди снимки.

Сега Гъмов ще се появи като ментор в предаването "Като две капки вода", научи HotNews. Той ще заеме мястото на Милица Гладнишка. Слава Богу, тази година Халваджиян е решил леко да промени състава на обичайните заподозряни в проекта му. Преди седмица стана ясно, че сред изпълнителите, които ще участват в риалитито тази година са Софи Маринова и Константин.

Наши източници разкриха, че актьорът за едната бройка е щял да влезе и в "Биг Брадър Ол Старс", той е бил резерва на ямболията Динко, който до последно не бил на 100% сигурен участник. Възможността да прибере тлъст хонорар от риалитито обаче не се усмихнала на Станимир Гъмов.