Бившият съпруг на Джулиана Гани Станимир забягнал при роднините си в чужбина след новината, че силиконката къса с него, твърди „Шоу“. Той не давал развод на пловдивчанката и упорито звънял на всичките й приятели с молба да я накарат да се върне при него.И докато Джулиана предпочита да мълчи и да не издава тайни от съжителството си със Станимир, новият й приятел Илиян реши да говори. Фитнес инструкторът, който издаде книгата си „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”, е бесен на изказванията на Станимир, че били приятели и го запознал с Джулиана, а той зад гърба му я откраднал.

 

A post shared by Stan (@stan_physique) on

„Човекът, който твърди, че ме е запознал със сегашната ми половинка, не ме е срещал никога в живота си. Навсякъде пише, че е мой колега, но това не е така. Доказано съм един от най-добрите треньори в България, а той дори не работи като такъв. Пък аз не съм просто инструктор, аз съм собственик на фитнес център, което ни различава до голяма степен, коментира пред „ШОУ” Илиян Найденов. Илиян и Джулиана се знаят от години, тъй като са били рекламни лица на бутик за дрехи. Сега си признават, че винаги са таяли топли чувства един към друг и подсъзнателно са били убедени, че един ден ще се съберат. На живо се запознават по-късно и Джулиана започва да чете книгата му за прочистване на тялото и да изпълнява стриктно нещата, описани там. „Когато Джулиана започна да спазва книгата, аз не се стърпях и й казах, че я харесвам.

Не съм искал нищо конкретно от нея, просто й споделих чувствата си, защото така го почувствах. Тя ми отговори, че е лоялна към съпруга си и няма намерения нито да го оставя, нито да му изневерява. Тогава й казах, че не искам да съм човек, който разбива семейства, но не ми изглежда да е щастлива с този човек. Тя замълча и не ми отговори дали е щастлива, но на мен ми е достатъчно да погледна в очите и да разбера истината. С времето се сближихме като приятели и започнахме да си говорим на всякакъв вид теми. Веднъж се изпусна и ми довери, че наистина не е щастлива в брака си, чувства се наранена, постоянно е обиждана. Поведението му въобще не отговаря на нормалното. Той й е казвал, че трябва да се лишава от някакви неща, за да има повече пари за тях, което аз разбирам – за него, изригна сегашната половинка на Гани. Илиян издаде още, че Станимир е настоявал Джулиана да купи апартамент в София, но чакал наготово това да се случи.

Източник: Blitz.bg