Станка Златева, която спечели "ВИП брадър", е обидена от нещата, които чете във форумите за себе си.

"Четох няколко неща и определено не ми харесваше. Четох, че все ме пращат на село да коля кокошки. Софиянци живи ли ги ядат? Това питам. Хората много плюят. Чудно ми е това. Нищо хубаво не прочетох за себе си. Учудена съм", обяви Станка в предаването "На кафе" по Нова телевизия.

"Искам да благодаря на хората, които са гласували за мен. Разбрах, че и стари хора са гласували, а все пак смс-ът е левче и нещо. Хората в къщата ме обичат. Това разбрах. Не са очаквали да съм такъв човек. А аз влязох да се забавлявам. В къщата всички бяхме равни. Уважаваха нашите успехи, но ние не парадирахме с това. Взирам и Тервел Пулев", добави шампионката.

Златева призна също така, че много си допаднала със Стойко, а Ваня й била опора.

"Стойко и Тервел бяха себе си. Аз избухнах, Ваня избухна. Надявах си те двамата да отидат на финал, но не стана. В лицето на Ваня аз намерих опора. Тя е много интелигентен човек, който има решение за всяка ситуация. Много ми допадна. Ваня е много готин човек", сподели още победителката.

*Мира Радева

Не бе подмината и темата за Мира Радева, защото двете бяха в откровен конфликт в къщата.

"Аз съм й простила. Мира без да ме познава избълва толкова глупости, че нямаше нужда. Тя не знае нищо за мен, а ми направи дисекция на сексуалния живот. И какво се оказа, че тя е правила секс за една нощ, а аз не съм правила. Няма как да влизаш в личното пространство. Иво, съпругът й, ми бе симпатичен. Той обаче заби вътре в къщата и гледаше в една точка. Мира се хвърляше на врата на всеки, а към него не. Исках Иво да е добре. Тя трябваше да се грижи за него - като жена ли, като приятелка ли. Аз така ги разбирам нещата", обясни още Станка и добави, че определено Мира няма да е сред хората, които ще играят роля в живота й.

"Мира не я харесвам като човек и няма да влезе в моя живот. Ако се срещнем на улицата, ще сме на здравей-здрасти", завърши шампионката, пише blitz.bg.