Алисия прави истински фурор в интернет пространството с най-новия си клип „Старай се да си първи“ превзе не само родните телевизии и клубове, но и класацията на YouTube „Набиращи популярност“. Към днешна дата песента продължава да заема челното първо място в нея и освен това за краткото време от официалното представяне на песента видеото е гледано над 1,5 млн. пъти!


Престижната класация показва най-интересните и желани проекти от всички слушатели и е абсолютен еталон за предпочитанията на всички потребители в платформата. „Старай се да си първи“ застана на чело в световната мрежа за видеосподеляне още в деня на своята премира, която беше на връх рождения ден на Алисия. Само за седмица проектът отбеляза 1 милион гледания и се наложи като абсолютен хит в нощните клубове, където певицата е сред най-предпочитаните гост изпълнители.
Фолк фурията Алисия е една от звездите, която няма слаба песен през цялата си музикална кариера. Тя печели хиляди фенове не само с невинност, чар и красота, но и със своя музикален талант. Тя има пет студийни албума и повече от петнайсет награди и отличия , последното от които я определи за за една от "Най-горещите българки за 2018".