С познати муцуни стартира първият епизод на Hell’s Kitchen в България. Във вчерашното предаване зрителите с учудване видяха участника от „Кошмари в кухнята” Тодор Алистаров от Разлог. Той е сред 18-те майстор-готвачи, избрани за участие в световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи. Екскурзия в Париж е подаръкът, който разложкият майстор-готвач ще направи на семейството си, ако спечели голямата награда, съобщи вестник „Струма”. Това ще бъде знак на признателност към тях за безусловната им подкрепа.

А тя наистина е такава. Ръка за ръка Тодор и жена му Мариета Алистарови успяват да разработят и утвърдят заведението си като едно от най-добрите в Разлог, помага им като по-малък и синът им Иван. В нашия бранш става все по-трудно, а клиентите – много по-претенциозни. Колкото по-известен си, толкова повече те изпитват. Откакто участвахме в предаването на шеф Манчев „Кошмари в кухнята“, много хора идват с идеята да те изпитат и си казват: „Хайде сега да те видим колко си добър“. Естествено, понякога има и недоволни, които и за най-дребното нещо могат да направят забележка.


Иначе след предаването „Бохчата“ (пълнен хляб) се превърна в предпочитано ястие. Ястията с месо и традиционните местни ястия също са сред предпочитаните“, разказа Мариета Алистарова пред „Струма”.
Телеманите пък скочиха на другата стара муцуна – шеф Виктор Ангелов. Въпреки клетвите, че той няма да имитира титулярния водещ на предаването Гордън Рамзи, феновете са категорични, че той го копира едно към едно. Събраните пръсти, подскоците и овикването за запазена марка за чужденеца. „Кой каза, че няма нищо общо с оригинала?! Предаването направо си е едно към едно даже и Chef Ангелов, но ще е хубаво да бъде малко повече себе си, това подскачане и ръкомахане присъщо за Рамзи не му отива. А участниците са пълно разочарование за мен”, пише Йорданка Димитрова.