И тази зима Веселин Маринов няма да направи изключение и отново ще поднесе много хубава музика и празнично настроение на своите почитатели.

Изпълнителят вече обяви датата на традиционния си Коледен концерт, който ще се състои на 9 декември в Зала 1 на НДК в София. От днес в продажба са билетите за спектакъла, които може да закупите от Билетния център на НДК и в мрежата на www.ticketportal.bg

“Искаме да ви обърнем внимание, че освен онлайн, може да закупите билети без допълнителна такса в бензиностанции OMV, супермаркети Пикадили, книжарници Booktrading, билетните каси на НДК, Арена Армеец и Билетната каса пред Община Пловдив“, съобщават още от екипа на изпълнителя, като уточняват, че цените на билетите ще са от 20 до 50 лв.

В програмата тази година Веселин Маринов ще включи 21 коледни песни, които ще бъдат поднесени на публиката с интересна визуална концепция и сценография. Самият той отново ще се раздаде докрай за своите почитатели, които ще изненада и с премиерата на една съвсем нова коледна песен.