Намаляването на носа се превръща в истинска епидемия за фолк певиците, по-страшна от коронавируса, видя първи Hotnews.bg. След като Камелия запали истинска война между феновете си с операцията, която превърна носа й в чип, сега с нов нос се показа и Анелия. Тя е доста пестелива откъм снимки в инстаграм, а участия няма от месеци, така че е много трудно да се разбере кога е прибягнала до разкрасителната процедура.

Факт е обаче, че снимката, която качи преди часове е първата с новия нос, който също е чип като на Камелия. Феновете веднага я разконспирираха. „Какво се побъркахте с тази ринопластика?“, пита почитател.

Преслава, която още преди години се превърна в новина №1 с нейната операция, запазва мълчание под издайническата снимка, но харесва новия вид на колежката си с емотикон. Явно изолацията, липсата на мъж и на работа са накарали певицата да смени външността си. "Искам мъж в живота си, но го няма, за съжаление. Нормален човек съм и аз копнея за това", сподели преди време фолкпевицата. "Отдала съм се на духовни практики в тая пандемия и на дъщеря си Ивон. Дразнят ме писанията, че съм й позволила да си направи корекции, това е лудост и изобщо не е вярно. Напълно естествено си е детето", обясни певицата, коята сега сама се показа с корекция.