Въпреки че допреди два месеца го гледахме на малкия екран жизнен и енергичен както винаги, звездата от „Стъклен дом“, Стефан Данаилов се оказа тежко болен, пише blitz.bg, позовавайки се на вестник „Всеки ден“.

Неизвестната болест, която е сполетяла една от най-големите звезди на родното кино, притесни не само близките му, но и цялата общественост.

Форумци побързаха да пожелаят бързо възстановяване на актьора, а много от почитателите му дори отказват да приемат за достоверна информацията, че Ламбо е тежко болен и има сериозни здравословни проблеми.

Според изданието тежки здравословни проблеми мъчат актьора от доста време и по тази причина, той обикаля болниците в търсене на подходящото лечение. Самият Данаилов потвърди неприятната новина пред журналистите, като призна, че от известно време страда от сериозни здравословни проблеми.

„От известно време не съм добре със здравето“, сподели големият актьор, но отказал да коментира от какво точно страда.

Все пак Ламбо споделил с репортерите, че в момента си почива на тихо и спокойно място извън София, както го посъветвали медиците. Известно време след тази среща, актьорът бил засечен в Пловдив, но видът сериозно притеснил мнозина. Данаилов изглеждал блед и изпит, а освен това бил смъкнал близо 30 килограма.