Достойно ли е да си студент в НАТФИЗ? Скандални разкрития на анонимна студентка за това как се провеждат изпитите. Младото момиче разказва как кумирът й Стефан Данаилов и колегата му Веско Ранков провеждали голи кастинги за бъдещи актриси.

Студентката, която се е записала в класа на Ламбо по ''актьорско майсторство за драматичен театър'', едва ли е очаквала да се почувства като евтина стриптизьорка. От доста време, в класовете на звездата от ''Стъклен дом'' има предимно млади и красиви момичета.

Говори се, че мъжете нямат никакъв шанс да взлезнат в класа на Данаилов, освен ако не са обратни. Кандидат-актьорките обаче оставали доста изненадани, след като се явят на приемен изпит. Там ги карали да се събличат чисто голи и така да играят отредените им роли. Може би на някой им харесва, но за повечето момичета това било доста извратено. Не е тайна, че Ламбо е един от най-големите секссимволи на България, но да кара студентките си да се събличат, граничи с престъпление.

Друг неприятен факт, на който се натъкнали амбициозните актриси е, че класът на Стефан Данаилов, всъщност е воден от Веско Ранков. Българският Ален Делон се появявал само на първоначалните огледи на младите дами и в края на годината, когато са финалните изпити.

Според преподавателите, разголването на момичетата им помагало в кариерата, защото трябва да свикнат да играят и сексуалните роли. Много от студентките обаче, не са съгласни с разголването, защото искат да станат театрални и кино звезди, а не квартални стриптизьорки, пише skandalno.net.