Големият български актьор Стефан Данаилов показа зъби.

След като в продължение на два месеца търпя ударите на "ВИП брадър", той даде да се разбере, че телевизионните интриги няма да разклатят духа му. Ламбо направи емоционално изказване в началото на вчерашното заседание на Националния съвет на БСП.

"В моя дълъг живот са се случили много различни неща. Много пъти съм чувал „браво”, „ура”, ръкопляскане. Чувал съм доста пъти „слизай”, „оставка” и прочие. Ура-то, благодаря, ръкопляскането и възторга съм ги получавал от вас и от хората, които симпатизират на лявата идея. В тези активни 13 години, в които съм в политика, се срещнах с много хора от цяла България. Аз съм приятел, човек за дълъг път. Днес това е много важно, утре ще бъде още по-важно. В следващите години Ламбо няма да го видите срутен. Имаме достатъчно много работа да вършим и от всеки от нас зависи какво ще се случва в България", заяви Стефан Данаилов, цитиран от БЛИЦ.

Малко преди това той беше поздравен по случай днешния си 70-и рожден ден.

"За нас ти си не само прекрасен артист, обичан от поколения български зрители, но най-вече си наш другар, човек, който винаги отстоява своята позиция. Проведе една великолепна, честна, открита кампания, която спечели доверието на 1,5 милиона българи", каза председателят на партията Сергей Станишев. От БСП подариха на Стефан Данаилов огромен букет с червени рози и картина.