Не кой да е, а именно Стефан Данаилов седи зад театралната подготовка на момичетата, които ще участват във финала на Мис Мерилин 2010 г., стана ясно днес в предаването На Кафе с Гала.

Професорът, с помощта на Супер Бианка, е подготвил момичетата за шоуто, което предстои след дни и в което освен грация и неподправен чар, те ще трябва да се мерят и с театрално поведение.

Девойките не са професионални модели, нито актриси, но за да сложат короната на Мис Мерилин, те задължително трябва да притежават нейното усещане за жена. Именно затова и конкурсът от половин година обикаля страната и издирва неподправени и естествени красавици от всички краища.

Те са тъмни, светли, брюнетки и блондинки и никоя от тях няма визуална прилика с иконата на всички времена и символ за съблазнителка. Всички избрани Мерилинки обаче притежават едно – характерните за Мерилин умения да съблазняват само с поглед, да са естествени, секси и чаровни.

Едно от най-важните неща за успеха на момичетата не само в конкурса, но и в живота, според Бианка, е пърхането с очи. Именно затова преди няколко дни показа на момичетата как точно прави това. Изключително чаровната актриса, която винаги с усмивка и шега посреща предизвикателствата пред себе си, е част от журито на конкурса и се закани, че колкото може да е мила и добра, толкова и може да е взискателна, що се отнася го актьорско майсторство и присъствие на сцената.