Стефан Илчев, който повечето познават като имитаторът на Лили Иванова, е решил да замени имиджа си на блудкав баладичен изпълнител и да се превърне в "лошо момче".

Илчев бе познат в публичното пространство с различните си тв изяви, при които не пропускаше да изпее някоя песен на своя идол Лили Иванова. Той така преправяше гласа си, че звучеше много близко до този на примата. Преди време Стефан записа няколко балади, които обаче не се въртяха много в радио и тв ефира. Той дори записа общо парче със своята колежка и близка приятелка, поп-фолк певицата Емилия, което успя да привлече предимно феновете на поп-фолка, не толкова на поп-a.

Сега Илчев е заменил носталгичните мелодии и залага на ново динамично парче. Той ще представи новата си песен "Лошо момче" и променения си имидж по време на благотворителен концерт в София този месец.

Новият му репертоар, върху който е работил близо година, е съставен от песни с повече динамика и танцувален елемент. Изпълнителят направил и нова цветна фотосесия, за да онагледи промяната си.