Стефан - по-малкият брат на телевизионерката Вили Сечкова е на път да се превърне в новия най-желан ерген в държавата.

Мачото непрекъснато сменя момичетата в живота и леглото си, а кандидатките са предимно от модния подиум. Отскоро Стефан Сечков има любовна авантюра с Вили Стоянова, която бе претендентка за короната на „Мис България 2013“. Репортер разконспирира новата светска двойка на последното ревю на дизайнерката София Борисова в известен столичен хотел, пише ''Блиц''. Гимнастичката е бивше гадже на сина на актрисата Аня Пенчева - Ангел Караньотов. По-късно нейната най-добра приятелка Ингрид й отмъква гаджето, заради което са били скарани известно време. В момента Вили и Стефан са по-щастливи от всякога, издадоха техни приближени.

Любовта им обаче е помрачена от трети човек – бившата на Сечков. Става въпрос за Александра Михайловска, която също бе претендентка за престижната титла за красота през 2012 г. Малък Сечко, както го наричат в обкръжението му, забил стройната софиянка покрай конкурса за най-красива българка, който фирмата „Ноу Фрейм“, където той е съдружник, продуцира. Бившата на Сечков не може да го прежали и всячески се опитва да си го върне.

*Стефан и Вили Стоянова

Източник издаде, че младата дама системно тормози новоизлюпената двойка. Без притеснения тя отправя заплашителни смс-и и обаждания на новата любов на Стефан. Зарязаната красавица отправила сериозни заплахи към бившата гимнастичка. Тя искала Вили Стоянова да се откаже от Сечков, в противен случай щяла да я обезобрази.

Александра Михайловска е момичето, което преди време се оплака, че козметичка я е обезобразила. Пишман специалистката Албена сложила витамин Е в устните й срещу 50 лева, от което последвало възпаление и цяла седмица болнично лечение. Кандидат-миската разбрала от свои приятелки за процедурата и решила да си инжектира въпросното вещество. Няколко дни след това джуките на Александра се подуват жестоко, деформира се цялото й лице. Веднага е приета в кожното отделение на Александровска болница и специалистите са успели навреме да овладеят положението.

*Александра преди инцидента с козметичката

*Обезобразената Александра

Стефан и Александра слагат край на взаимоотношенията си в средата на 2013 год. Тогава свързаха името му с това на фолк певицата Алисия, тъй като бяха засечени заедно на плаж в курорта Лозенец. Близки до плейбоя увериха, че между него и бившата на Божинов не е имало нищо сексуално. Дали това е така – остава загадка! Може би Алисия за пореден път е „прелъстена и изоставена”, както се случва с всичките мъже в живота и, а те не са никак малко. Дори сегашната й половинка – вратарят Ники Михайлов, не спира да ухажва столичните бръмчалки. Пред репортер на Блиц се оплакаха три известни моделки, станали обект на вниманието на Малката Перука, който не спирал да ги атакува със съобщения и обаждания, настоявайки да се видят насаме.

В списъка с бивши Стефан прибавя и скандалната водеща Венета Райкова. Краткият им романс взриви публичното пространство, след което бързо нещата се потушиха.

Сега братът на Вили Сечкова е хлътнал до уши по новата си възлюбена – бившата гимнастичка Вили. За да докаже любовта си, той направил школа за танци на своята избраница, където да обучава други мераклии.

*Вили и Стефан

Припомняме, че Стоянова лъсна като една от най-скандалните миски в риалитито на ТВ7 през 2013 г. Тя бе и първата, напуснала състезанието за короната на „Мис България“. Скандалите са неизменна част от живота на крехкото момиче с излъчване на ангел. Те обаче не са търсени, твърди самата Вили. Красавицата е родена на 16 март 1996 г. във Варна, но там прекарва единствено летата си. Именно оттам е чула слухове за друга претендентка във формата – Звезделина, които си позволи да извади на бял свят и да я омаскари в ефир. От нея тръгна мълвата, че Звезди е платено момиче, което участва в оргии. Тези думи стовариха яростта на конкурентката върху плещите й и за малко да станем свидетели на истински бой между красиви момичета в ефира на ТВ7. Допреди година Вили твърдеше, че най-голямата й любов е сина на Аня Пенчева, но по всичко личи, че Сечков го е изместил и се е настанил в сърцето й.