Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще зарадват многобройните си фенове в София на 20 май. Това е първата изява на открито на бандата от над половин година насам и е навръх рождения ден на талантливия автор, изпълнител на песни и актьор. Мястото също не е случайно - Стефан Вълдобрев и компания ще открият новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина.

Партито с мега хитовете на бандата, което обещава да се превърне в грандиозен старт на предстоящия концертен летен живот, се организира от BGTSC, съвместно с Loud Concerts. Специално обособените барове, предлагащи храни и напитки, ще се погрижат за още по-доброто настроение на присъстващите.

Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ влизат в продажба от днес, 19 април, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Цената на билетите в деня на пускане в продажба е промоционална – 15 лева, а след това ще бъде 20 лева. На 20 май стойността за влизане на концерта ще бъде 25 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.