Топводещата е изоставена от дългогодишния си приятел Стефан и в момента изживява тежката разлъка със сълзи на очи.

Тя едва се стягала за предаването си, била нервна, карала се с колегите си, тропала с крак, а после внезапно избухвала в сълзи, издадоха от телевизията.

Преди седмица Стефан си грабнал багажа и се изнесъл с гръм от общото им жилище, защото му било дошло до гуша от непрекъснатите скандали.

Те пък били предизвикани от прословутата и пословична ревност на телевизионерката, която непрекъснато се съмнява, че той не й обръща достатъчно внимание и й изневерява.



Тя е с няколко години по-възрастна от него и счита, че това е повод той да се заглежда по младите мацета, а когато я няма да ги примамва и в леглото.

То тяхното не беше нормален живот. През лятото се скараха кошмарно в един от столичните молове, само защото Стефчо се показал като кавалер и помогнал на някакво симпатично момиче и пренесъл тежките пазарски чанти до колата й, пишат от skandalno.net

Тогава Гала избухна, че и тя имала тежка чанта, но той не й обръщал внимание, а точел лиги по момичето. Имаше и истерични сцени на ревност заради една от гримьорките на Нова телевизия, която си дала телефонния номер на Стефан“, разкриват тихичко от електронната медия.

Накрая нервите на Стефан не издържали на непрекъснатите натяквания и той решил да даде урок на ревнивата си приятелка, като я зареже внезапно и не й даде време да реагира. Неговата постъпка обаче подействала като силен шамар за болезнено влюбената Гала.

Сега тя ближела рани и се чудела как да си върне обратно разбунтувалия се любим. Дори се заричала, че никога повече няма да го ревнува и да му прави сцени, само да се върне за празниците и да й прости.