Само два месеца след като Стефани стана майка, тя се завръща на музикалната сцена.

Първата ѝ изява бе наскоро в чужбина, а работата ѝ в звукозаписното студио е започнала преди около две седмици.

Певицата даде интервю и разкри, че вече е готова с ново парче, пише signal.bg.

"Моят отпуск по майчинство отдавна свърши. Беше за много кратко. Вече правя участия, подготвям нови песни. Записала съм една много хубава балада и скоро ще ѝ снимаме видеоклип. Надявам се с нея да докосна много хора, тъй като е много чувствена песен" - издаде тя и подчерта: "С Ара Мюзик тази година сме се амбицирали да правим много нови песни, нови клипове, за да мога да наваксам и да работя по-активно. Направих много паузи през моята кариера, за което страшно много съжалявам, но пък се случиха много отговорни и важни за мен неща. Сега с Божия помощ и с помощта на Ара Мюзик се надявам, че ще постигна доста успехи".

Изпълнителката сподели, че се чувства прекрасно като грижовна майка и съпруга. Дъщеричката ѝ Марта дойде на бял свят през март и е кръстена на майка ѝ. Сега певицата живее със семейството си в Благоевград, където се чувства по-спокойна, а и климатът е по-подходящ за отглеждането на детето.

Въпреки че Стефани поставя на първо място семейството, тя е категорична и твърдо решена да не прави дълги творчески паузи и по-често да радва феновете си с нови сингли и изяви.