Стефани изненада с новината, че се омъжва. Младата звезда на Ара Мюзик и любимият й Георги Мирчев вече са в трескава подготовка за сватбеното тържество, което ще се състои в края на месеца.

"Най-актуалното събитие при мен е, че се сгодих" - сюрпризира тя и показа годежния си пръстен пред камерата на Фен ТВ. "Сватбата е на 31 август в Благоевград. Избрали сме един много хубав хотел. "Всичко ми е готово. Роклята ми е много красива. Имам шаферки, но ще разберете кои са в деня на сватбата ми" - каза още тя.

Предсватбените вълнения за двамата са в разгара си, не крие певицата: "Аз и Георги този ден трябва да си го изживеем. Вече живеем заедно с него. Той е футболист" - сподели щастливата годеница и разказа, че двамата са се запознали във фейсбук, пише sgnal.bg.

Стефани призна, че за нея всичко било любов от пръв поглед и веднага усетила, че това е човекът за нея.

Изпълнителката сподели, че се разбира идеално с бъдещите си свекър и свекърва, които много й се радват. "Държа много на тях. Те са много добри хора" - подчерта тя, а за любимия си обясни: "Той много харесва, че съм певица и ме подкрепя напълно". Двамата все още не са решили къде ще живеят дали в Благоевград или в София. "Може и на двете места" - смее се изпълнителката.

Засега Стефани не бърза да пуска нова песен, но сподели, че през новия сезон ще има нещо по-лирично за публиката.

"След като пуснах "Избирам да те имам" изчаквам да си изживее времето тази песен, защото лично аз я приемам много добре и ми е много на сърце. Искам някъде около септември, след сватбата ще бъда по-подготвена за нова песен. Може би ще бъде балада" - обясни тя.