“Никога няма да си тупирам косата, нищо че това е запазената марка на Пеги Бънди”, казва Стефания Колева.

Тя е избраната да изиграе популярната героиня в българския вариант на “Женени с деца”. Но пък вече е направила друг компромис. Не е руса, а с меденочервена коса, носи клинове и ходи с високи токчета.

В ролята на съпруга й - вечния неудачник Ал Бънди, е актьорът Георги Борисов. Както сюжетът, така и имената на семейството са побългарени.

Нещастният продавач на обувки у нас се казва Георги Биков, а съпругата му е Цвети. Дъщеря им се казва Сиси и ще се играе от студентката в НАТФИЗ София Маринкова. А синът Боби е 13-годишният Павел Ковачев.

“Мечтая за този проект още от 2003-а, когато бях в Би Ти Ви”, каза шефката на Нова тв Светлана Василева, пише 24chasa.bg.

Сюжетът ще се движи по американския вариант, но съобразен с живота у нас. Например главният герой в оригинала е направил 4 тъчдауна в един мач и е бивш играч по американски футбол, а Георги Биков е отбелязал хеттрик в гимназиалния и това е най-големият му връх на футболното игрище.

Може би ще има и закачки с известен изпълнител, както Ал Бънди се шегува с Майкъл Болтън. “Може с Веселин Маринов”, казва Стефания Колева, но главният сценарист Мирон Крумов отказва да издаде детайли.

Американци от “Сони пикчърс”, компанията, която държи правата, наблюдават снимките у нас. В САЩ са одобрили и актьорите за нашата версия.

Тя тръгва на 26 март от 21 ч. Всеки понеделник ще се излъчват по 2 епизода. Първият сезон ще е от 20 серии, а през есента още толкова.

“На година ще пускаме поне по 50 епизода”, каза Василева. Продуцент е “Олд Скул”, които правиха “Стани богат” и “Биг Брадър”.

Вижте фотогалерия:

''Женени с деца...'' по български в ефира на Нова телевизия

Снимки: Bulphoto