С напредването на възрастта, легендарната спортистка Стефка Костадионова все по-ожесточено се опитва да заличи белезите на напредналото си ЕГН, разбра HotArena.

Дни преди 52-ия си рожден ден на 25 март, Костадинова се е подложила на поредната интервенция за подмладяване.

Бившата лекоатлетка изглежда неузнаваема след промяната, а лицето ѝ е подпухнало. Затова пък Стефка няма нито една бръчка, пише „Уикенд“.



Световната рекордьорка на скок на височина не за първи път се опитва да заличи бръчките. За сватбата си през 2007 г. с бизнесмена Николай Попвасилев, бившата лекоатлетка се превърна в истинска красавица след куп разкрасителни процедури. Тя искала да изглежда млада и красива за втория си съпруг, заради когото се разведе с първия си мъж.

През 2011 г. Костадинова отново смая присъстващите на светско събитие в столицата с гладката си кожа. Оказа се, че Стефка си е правила няколко операции, първата още преди 11 години, когато реши да премахне огромната бенка върху лицето си. Костадинова си сложила ботокс и запълнила бръчките по метода на мезотерапията с хиалуронова киселина. С напредването на възрастта обаче намесата на скалпела станала неизбежна, затова преди 5 г. шампионката решила завинаги да се отърве от бръчките по шията, очите и челото.

Според хора от приятелския ѝ кръг тя се е оперирала в Гърция и е изкарала там двуседмичния възстановителен период. Тя поддържала ефекта от разкрасяването с ежемесечни кислородни терапии и крем с хайвер, който си купувала от известна столична клиника. Приятелки на Костадинова разкриха пред „Уикенд”, че тя често отскачала до клиниката на д-р Мариела Хитова.