Кралицата на скока на височина Стефка Костадинова мечтае да свие гнездо в Алпите.

След като си построи имение за чудо и приказ на Панчаревското езеро, разхожда се с личния си катер и се любува на красивата природа, сега именитата ни спортистка е обсебена от друго предизвикателство - "островчето на спокойствието" Куршавел. Идеята се породила от невероятната страст по ските на съпруга й Николай Попвасилев, който напоследък запалил и нея по чара на снежните писти, пише bgdnes.bg.

Куршавел - това е един от най-баровските курорти в цял свят. Стефка и Ники го посещават при всеки удобен случай. Там бяха и сега, за да посрещнат рождения ден на олимпийската шампионка от Атланта 1996 г.

След последния воаяж Попвасилев убедил Костадинова, че може и да е скъпо, но защо пък да не се пробват да свият свое гнездо и да инвестират в недвижима собственост в курорта. Имотите в региона държат солени цени, които не са по джоба на средностатистическия турист. Те започват от 400 000 евро и достигат до умопомрачителните 5-6 милиона.

Шефката на БОК гледала скептично на подобна възможност. Куршавел обаче гъделичкал егото на пловдивчанката, защото само при мисълта, че би могла да надуе перки като съседка по вила със световните знаменитости начело с Дейвид и Виктория Бекъм, които имат от години частен имот в градчето, усмивката й грейвала широко.

Бекъмови не са единствените, с които Костадинова би се смесила. На нея отдавна не й правело впечатление, когато понякога се разминавала по склоновете със суперзвезди от шоубизнеса като британските музиканти  Питър Андре и Роби Уилямс например - върли фенове на ските и сладкия живот на най-скъпоценното кътче на френските Алпи.