Момичето с най-нежният глас от първото издание на X Factor у нас – Стела Петрова, ще представи дебютната си песен „Mistake”и видеото към нея в столичния клуб Studio 5, на 02 април (вторник) от 21.30.

Един от акцентите в събитието ще бъде и изпълнението на няколко любими парчета на Стела, придружено от нейната акустична китара. Режисьор на лентата се оказа също така небезизвестният й колега от предаването, Jeason Brad Lewis, който още по време на шоуто й обещава, че ще снима първият й клип. „Под секрет, Стела е адски развълнувана. За нейно съжаление ще види дебютните си кадри в деня на промоцията. Заповядайте да се позабавляваме заедно!“, сподели Jeason.

Заснемането е осъществено от талантливият оператор Павлин Табашки, осветлението и довършителните работи са поверени на Любомир Цанков. За постпродукцията и визуалните ефекти отговаря Мatthias Аdler от Tangled Bank Studios, Германия.

„Сигурен съм, че истинските фенове на прекрасната Стела ще оценят взаимните ни усилия. Тя е едно младо, талантливо но и много ранимо момиче, което носи в себе си страхотна магия и присъствие. Дано българската публика се гордее с нея!“, разказа Матияс, директор постпродукция на “Mistake”.

Във видеото се разказва за свободното момиче което не съжалява за своите любовни грешки.