При последните елиминации в "X Factor" Стела шокира не само публиката, но и менторката си Мария Илиева, като отказа да пее.

Тя категорично заяви, че няма да изпълни парчето си и единствено "вярата" на любимия й Jeason Brad Lewis успя да я убеди да не си тръгне от сцената.

Явно осъзнала как е обидила феновете си Стела реши да им се извини, пишат от bliasak.bg. Ето какво сподели брюнетката в личната си страница във Facebook:

"Ей, хора. Аз съм си. Искам да се извиня пред всички вас за постъпката ми, която беше адски недопустима в случая. Съжалявам и за това, че просто не оправдах очакванията на всички вас, които ме подкрепят непрестанно. Сигурно мислите, че не ценя това. Няма да ви убеждавам в противното. Няма смисъл. Едва ли някой ще ми повярва. Днес Крис си взе лаптопа. В момента съм с друг за няколко минути и влязох да ви напиша само това. Простете. Простете за това, че проявявам такава слабост. Бях гипсирана на сцената. Бях толкова парализирана, че не можех и дума да обеля. Сякаш всичко си заминаваше за секунди. Малко ми беше на сън. И да. Знам, че това е само шоу. Но аз просто съм емоционална и ми е трудно да го прикривам. И преживявам всичко случващо се доста надълбоко. Надявам се някои от вас да ме разберат. Превъртах като на лента всичко.. главата ми щеше май да експлодиррра.. не преувеличавам. Това съм аз. Който иска да ме приема. Още веднъж. Благодаря ви за цялата тази подкрепа!!! И ми простете... само, ако вие пожелаете. Ваша Стела."