В събота се проведе концертът на Мария Илиева "10 години Лунен Сън", по случай десетилетие на певицата на сцената.

ВИП гости на събитието бяха участниците от X factor, които имаха привилегията да седят в специален участък пред сцената, само на метри от поп певицата.

Измежду редиците на младите надежди, обаче не седна Стела. 

Късокосата брюнетка се появи на концерта на менторката си, заедно с приятел, но отказа да се настани до другите участници от музикалното риалити.

"Имах покана да седна при тях, но отказах", заяви на разпоредителката брюнетката и с тиха стъпка се настани в ъгъла, доста далеч от сцената.

Участниците от X factor, сред които се открояваха влюбените гълъбчета Сани и Пламен, Боги, който заедно с Нора и Рафи седеше най-отпред, сексапилните момичета от Suga Mama, Мартин, Jason Brad Lewis и Ангел и Моисей, не спираха да подкрепят Мария - пяха с нея, бурно й ръкопляскаха и непрестанно се изправяха на крака на изпълненията й.

*Мария Илиева (Снимка: Bulphoto)

Към края на концерта, дори й изпяха "Happy Birthday",  тъй като изпълнителката празнуваше и рожден ден. Трогната от поздрава, Мария отново излезе на сцената и изпя още няколко песни. На финала всички от X factor бяха поканени от нея да се качат на сцената, където последваха чувствени прегръдки.

Стела обаче не се присъедини, а изчака всички да слязат, за да поздрави Мария.

Припомняме, че в риалитито се разрази война между повечето от участниците и Стела. Брюнетката ги ядоса след като на елиминации с Voice of Boys се разплака и не пожела да пее. Наложи се публиката и другите участници да я убеждават да се бори за мястото си в X factor. В последствие Сани издаде, че Стела е признала, че нарочно е направила този номер, за да спечели симпатиите на зрителите.

Вижте фотогалерия: