"Не съм с Кубрат Пулев!" Това обяви единствено пред "България Днес" спряганата за негово гадже Стелиана Янкова.

В последните дни се появиха информации, че чаровната бивша гимнастичка е сменила Андреа в обятията на боксьора. Нещо повече, Стелиана бе набедена, че е причината за раздялата на Кобрата и певицата. Според слуховете Стелиана и Кубрат били заедно поне от една година. Някои дори обявиха, че девойката е бременна от боксьора.

"Оценявам това, че се свързвате с мен, преди да пишете. В статиите, които се изписаха по мой адрес, няма истина. Това, което мога да ви кажа за мен, е, че имам дългогодишен приятел. Той се казва Мартин", сподели Янкова.

Тя не търси медийно внимание. Добави, че няма никаква идея откъде са тръгнали слуховете за нея и Кобрата.



Самата Стелиана е от Търговище, но живее в София. Тя е бивша гимнастичка, като бе част първо от клуб "Алегро", а след това и от "Левски-Плюс". Носителка е на златни медали на различни уреди от две държавни първенства. Има отличия от редица турнири. Преди няколко години имаше кратка връзка със сина на Аня Пенчева - Ангел Караньотов.

Че Кобрата се е разделил с Андреа, се заговори след неин странен пост в социалните мрежи преди десетина дни. "Прекалено съм млада да се омъжа и прекалено стара да играя детски игри - наслаждавам се на живота сама", написа тя. Съобщението беше на английски и разтълкувано като край на дългогодишната връзка с Кубрат. Нито един от двамата не е коментирал това до момента.